I forbindelse med Pointerklubben og Engelsk Setter Klubs 100 års jubilæer er der prøver og udstilling for andre racer også for kontinentale.

Program for Engelsk setter Klubs jubilæumsuge:
Mandag 19/3 Fælles VK for alle Engelske racer + UK og Åben klasse.
Tirsdag 20/3 Nordisk Match prøve 1 + UK og Åben klasse.
Onsdag 21/3 FCI prøve Kun for engelske racer. Udstilling (Hele gruppe 7) + UK og  Åben klasse.
Torsdag 22/3 ESK’s. Vinderklasse 1. Heat. + UK og Åben klasse.
Fredag 23/3 UKK + UK og Åben klasse.
Lørdag 24/3 ESK’s. VK 2. heat + Matchning i UK og ÅK. UK og Åben klasse.
Søndag 25/3 Grand Prix åben for alle racer (ikke anerkendt) + UK og Åben klasse.
Tilmelding på hundeweb.
Tilmelding til Unghunde Grand prix sendes på DJU´s tilmeldingsblanket til: Erling Clausen, Stratvej 11, 6740 Bramming Tlf.: 75 17 36 05 / 23 34 06 35. Mail.: erlingclausen@live.dk

IMG_6882

Der er noget for alle racer i forbindelse med de to 100 års jubilæer. foto: Flemming Østergaard.

 

Program for Pointerklubbens jubilæumsuge:
Tirsdag den 3. april (Holbæk): Uofficielt Unghunde grandprix for alle racer. Hunde der er start berettiget til Dansk Jagthunde Derby 2018 kan stilles. Der vil være middag på Hotel Strandparken.

Onsdag den 4. april (Holbæk): Vinderklasse for alle engelske racer. Der uddeles Cacit og Reserve Cacit. Der vil være festmiddag om aftenen på Hotel Strandparken i Holbæk. Under middagen vil der være præmieuddeling for Unghunde Grandprix og Vinderklassen.

Torsdag den 5. april (Holbæk): Jubilæums udstilling. Der inviteres en udenlandsk dommer. Torsdag eftermiddag flytter hovedprøven standkvarter til Vissenbjerg Storkro på Fyn. Middag afholdes på Vissenbjerg Storkro.

Fredag den 6. april (Vissenbjerg): UK/ÅK. Der vil være middag på Vissenbjerg Storkro og herefter Generalforsamling kl. 20.00.

Lørdag den 7. april (Vissenbjerg):  UK/ÅK. Herudover vil der være UKK for alle unghunde med 1. præmie, som er start berettigede til Dansk Jagthunde Derby. Der vil være UK og ÅK matchning om eftermiddagen. Der bliver afholdt 100 års Jubilæums festmiddag igen om aftenen på Vissenbjerg storkro. Der vil være levende musik efter middagen.

Søndag den 8. april (Vissenbjerg): UK/ÅK og Vinderklasse. Om eftermiddagen vil der være præmieoverrækkelse for vinderklassen og afslutning.

Al tilmelding sker på hundeweb.